Ukrainian Ports Forum 2021

Круглий стіл «Концесії у морських портах – переваги для держави і бізнесу»

Про подію

27 травня 2021 року в Одесі в рамках третього Українського портового форуму (UPF 2021) відбудеться Круглий стіл «Концесії у морських портах – переваги для держави і бізнесу».

Відповідно до Національної транспортної стратегії України до 2030 і Стратегії розвитку морських портів України до 2038 року, одним із завдань яких є підвищення ефективності діяльності та надання в концесію державних стивідорних компаній у морських портах.

Морські порти України є привабливими для вітчизняних та закордонних інвесторів. Забезпечення їх сталого фінансування та розвитку за рахунок приватних інвестицій є важливою складовою для цих стратегічних інфраструктурних об’єктів. Саме тому, 27.05.2021 в рамках UPF 2021 відбудеться Круглий стіл, присвячений впровадженню форми державно-приватного партнерства в морській галузі, а саме – концесії. Організаторами заходу виступлять АМПУ та Команда підтримки реформ (RST) Міністерства інфраструктури України. Учасники представлять актуальні та перспективні концесійні проєкти в морських портах, а також обговорять механізми та умови реалізації можливості здійснення концесії.

Участь у круглому столі візьмуть: Голова АМПУ Олександр Голодницький, директор RST Ірина Кошель, старший проєктний менеджер реформи морської галузі Анатолій Тіменко, керівник Проєктного офісу з розвитку державно-приватного партнерства SPILNO Тарас Бойчук, представники міжнародних фінансових інституцій та бізнесу.

З питань участі та/або спонсорства звертайтесь за телефоном: +38 (067) 44 88 22 5 або електронною адресою: [email protected].

Спікери

Олександр Голодницький

Олександр Голодницький

В.о. Голови ДП «АМПУ»

Ірина Кошель

Ірина Кошель

Керівник Команди підтримки реформ при Мінінфраструктури України

Юлія Сваткова

Юлія Сваткова

Проектний менеджер проектного офісу з розвитку ДПП SPILNO

Олександр Кифак

Олександр Кифак

Керуючий партнер ЮФ «АНК», адвокат

Анатолій Тіменко

Анатолій Тіменко

Старший проєктний менеджер реформи морської галузі RST

Партнери

MIU
IFC
Law Firm “ANK”
SPILNO